رفع خشکی پوست به روش های خانگی

رفع خشکی پوست به روش های خانگی

خشکی پوست یکی از مشکلات پوستی است که می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و این دوره به دلیل شیوع بیماری کرونا و با توجه به تاکید بیشتر بر شست‌وشوی دست‌ها و صورت به منظور رعایت بهداشت فردی، مشکلات خشکی پوست نیز افزایش یافته اما درمان‌های خانگی بسیاری برایبرطرف کردن این مشکلات وجود دارد لذا شما را با چند درمان خانگی که تاثیرات مثبت آنها ثابت شده است آشنا میکنیم.

درمان‌های خانگی به جعت رفع خشکی پوست:

انواع مختلفی و متنوعی از درمان‌های خانگی برای خشکی پوست وجود دارند که افراد می‌تواند از آنها برای برطرف کردن خشکی پوست بهره ببرند. اکثر درمان‌های خانگی می‌توانند به عنوان مرطوب‌کننده مورد استفاده قرار گیرند.ما شما را با این درمان های خانگی آشنا میکنیم.

روغن آفتابگردان:

یک مطالعه نشان داد که روغن آفتابگردان هنگام استفاده به عنوان مرطوب کننده روی پوست آبرسانی را بهبود می‌بخشد. در همان مطالعه مشخص شد که روغن زیتون در واقع سد پوستی را تخریب می‌کند و این نشان می‌دهد استفاده از هر گونه روغن طبیعی به عنوان مرطوب کننده مناسب نیست.

روغن نارگیل:

روغن نارگیل که به آسانی قابل تهیه و استفاده است، در بازیابی و حفظ رطوبت طبیعی پوست فوق‌العاده عمل می‌کند. روغن نارگیل حاوی اسیدهای چربی است که ذخیره‌ی در حال اتمام اسیدهای چرب موجود در پوست را بازیابی می‌کنند. از روغن بچه و روغن سبزیجات نیز می‌توان به شیوه‌ي روغن نارگیل استفاده کرد.

روغن طبیعی دیگری که برای درمان خشکی پوست به خوبی عمل می‌کند، روغن نارگیل است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ میلادی نشان داد که روغن نارگیل به اندازه وازلین برای درمان پوست‌ خشک ایمن و موثر است. هم‌چنین در این مطالعه مشخص شد که روغن نارگیل به طور قابل توجهی آبرسانی به پوست را بهبود می‌بخشد و باعث افزایش مقدار لیپیدها (چربی‌ها) در سطح پوست می‌شود.

همان‌طور که تحقیقات سال ۲۰۱۶ میلادی نشان داد، روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است که خاصیت نرم کنندگی دارند. نرم کننده، چربی یا روغنی است که با پر کردن شکاف‌ها در پوست خشک به عنوان مرطوب کننده عمل می‌کند و باعث صاف و نرم شدن آن می‌شود.

نوشیدن شیر:

مصرف شیر نیز می‌تواند خشکی پوست را تسکین دهد، اما نه زمانی که به صورت مستقیم روی پوست اعمال شود. تحقیقات انجام شده از سال ۲۰۱۵ میلادی نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی شامل شیر می‌تواند باعث بهبود خشکی پوست شود.

گلاب (عصاره‌ی گل سرخ) برای درمان خشکی پوست صورت

گلاب پوست‌تان را نرم، مرطوب، و شاداب می‌کند. این ماده به بهبود گردش خون در سطح پوست کمک می‌کند، و خواص قبض آن باعث ایجاد تعادل در pH پوست می‌شود. این مسئله به بازیابی تولید چربی طبیعی در پوست کمک می‌کند

عسل:

از قدیم، عسل همواره به عنوان بخش مهمی از اقدامات مراقبت از پوست به شمار می‌رود. عسل یک روان‌ کننده‌ی طبیعی است، و به همین خاطر، می‌تواند رطوبت پوست‌تان را حفظ کند. دارچین نیز به منظور بهبود گردش خون مویرگی و هم‌چنین باز کردن منافذ پوست به عسل اضافه می‌شود. دارچین هم‌چنین دارای خواص ضد التهابی و حاوی ترکیبات ضد رادیکال‌های آزاد است

بررسی تحقیقات در سال ۲۰۱۲ میلادی نشان می‌دهد که عسل برای بسیاری از انواع بیماری‌های پوستی مفید است. مطالعات مختلف نشان داده است که عسل خواص مرطوب کنندگی، ترمیمی و ضد التهابی دارد. این‌ها همه خصوصیاتی هستند که نشان می‌دهد عسل، درمان خانگی ایده‌آلی برای از بین بردن خشکی پوست است و هم‌چنین کاملاً طبیعی بوده و می‌تواند به طور مستقیم روی پوست اعمال شود.

وازلین:

ژل پترولیوم با نام تجاری وازلین سال‌هاست که به عنوان مرطوب کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال ۲۰۱۷ میلادی محققان دریافتند خشکی پوست در افراد مسن بعد از استفاده از وازلین بهبود می‌یابد. این یافته از استفاده از وازلین برای درمان خشکی پوست به ویژه در افراد مسن‌تر حمایت می‌کند.

آلوئه‌ورا:

براساس یک مطالعه از سال ۲۰۰۳ میلادی، ژل آلوئه‌ورا ممکن است به تسکین پوست خشک کمک کند.

فردی که در نواحی دست یا پاهای خود با مشکل خشکی پوست مواجه است، می‌تواند ژل آلوئه‌ورا را روی نواحی خشک پوست خود اعمال کنید. بهتر است این کار قبل از رفتن به رختخواب انجام شود و ژل تا زمان جذب کامل روی پوست باقی بماند.

ک عدد خیار را پوست بکنید و در مخلوط کن بریزید. دو قاشق غذاخوری آلوئه ورا به آن اضافه کنید. آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. بگذارید 30 دقیقه روی پوستتان بماند. بعد صورتتان را با آب سرد بشوئید.

اجتناب از موارد زیر در این زمینه مفید است:

- خاراندن پوست

-قرار گرفتن در معرض نور خورشید بودن ضد افتاب

- اصلاح با استفاده از تیغ صاف یا بدون ژل اصلاح

- دوش گرفتن و حمام کردن بیش از حد

- مالش محکم حوله روی پوست هنگام خشک کردن آن

- دوش گرفتن و استحمام با آب بیش از حد داغ

- استفاده از لوسیون‌های حاوی الکل

- تماس مکرر با مواد شوینده در موارد غیرضروری

- قرار گرفتن در معرض حرارت مستقیم بخاری یا آتش

در صورتی که استفاده از این درمان‌های خانگی موثر نبوده یا علائمی هم‌چون قرمزی، خون‌ریزی، تورم یا چرک و عفونت باکتریایی روی پوست مشاهده شد مراجعه به پزشک متخصص ضروریست.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
0
به اشتراک بزار