چگونه اشتها خود را کاهش دهیم ؟

چگونه اشتها خود را کاهش دهیم ؟


در شرایطی که برخی دارو‌ها و مکمل‌ها برای کاهش احساس گرسنگی و اشتها وجود دارند، اما انجام این کار به روشی طبیعی نه تنها می‌تواند از پرخوری و افزایش وزن ناشی از آن پیشگیری کند، بلکه با عوارض جانبی خاصی نیز همراه نخواهد بود.

افزایش تندی غذا


غذا‌های تند ممکن است به عنوان یک سرکوب کننده طبیعی برای اشتها عمل کنند. کپسایسین، ماده فعال موجود در بسیاری از غذا‌های تند است که در فلفل‌های تند وجود دارد. افزایش تندی غذا ممکن است به آرام‌تر غذا خوردن شما و در نتیجه مصرف غذای کمتر نیز کمک کند.

استشمام بوی نعناع بیابانی


نتایج یک مطالعه نشان داد گروهی از شرکت کنندگان که هر دو ساعت یک بار و برای پنج روز رایحه نعناع بیابانی را استشمام کرده بودند، در مجموع ۱,۸۰۰ کالری کمتر طی آن هفته مصرف کردند
روشن کردن یک شمع با عطر نعناع بیابانی، جویدن آدامس نعناع یا نوشیدن چای این گیاه ممکن است فوایدی برای کاهش اشتهای شما داشته باشد.

استفاده از دانه‌های چیا


دانه‌های چیا سرشار از فیبر هستند و می‌توانند گزینه خوبی برای کاهش اشتها باشند. شما می‌توانید دانه‌های چیا را به جو دوسر یا ماست اضافه کرده یا همراه با اسموتی و پنکیک مصرف کنید.

مصرف یک سیب در روز


سیب یک سرکوب کننده طبیعی اشتهاست. ترکیب پکتین، فیبر محلول، و آب فراوان و نیاز به جویدن زیاد، سیب را به گزینه‌ای عالی برای مهار اشتها و احساس گرسنگی تبدیل می‌کند.

نوشیدن آب


نوشیدن دو لیوان آب پیش از هر وعده غذایی می‌تواند به کاهش اشتهای انسان کمک کند. اگر آب خالی برای شما جذابیتی ندارد می‌توانید چند برش لیمو یا خیار یا اندکی پودر وانیل به آن اضافه کنید.

تنفس بیشتر


هرچه سطوح استرس شما بیشتر باشد، کورتیزول بیشتری در بدن ترشح می‌شود و توانایی بدن برای تشخیص زمان سیری کاهش می‌یابد.
افزون بر این، استرس معمولا با افزایش هوس مصرف خوراکی‌های سرشار از شکر و کربوهیدارت‌ها پیوند خورده است که به واسطه افزایش ترشح سروتونین به کسب احساس آرامش در انسان کمک می‌کند. از این رو، کاهش استرس به کاهش این قبیل هوس‌های غذایی کمک خواهد کرد. تمرینات تنفس عمیق یکی از بهترین گزینه‌ها برای مقابله با استرس است.

 

ورزش پیش از شام


طی یک تجزیه و تحلیل که شامل ۲۰ مطالعه می‌شد، پژوهشگران دریافتند که ورزش سطوح هورمون گرسنگی گرلین را کاهش داده در شرایطی که سطوح هورمون‌های کاهنده اشتها را افزایش داده است.

توجه به غذای مصرفی


نتایج یک بررسی در سال ۲۰۱۴ که شامل چندین مطالعه می‌شد، نشان داد که تکنیک‌های آگاهانه غذا خوردن می‌تواند به کنترل غذا خوردن احساسی و پرخوری کمک کند. پس هر لقمه غذایی که در دهان می‌گذارید به طعم، بافت و بوی آن دقت کرده و همچنین به نشانه‌های سیری بدن توجه داشته باشید.آرام غذا بخورید.

برچسب ها: دانستنی های بدنسازی

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
0
به اشتراک بزار