تفاوت بدنسازی برای بانوان و آقایان
مردها به دلیل هورمون های موثر بدنشان ، قدرت عضلانی و حجم توده بدنی روند نسبتا آسانتری برای تناسب اندام و چربی سوزی نسبت به زنان طی میکنند.آقایان عضله ها را راحت تر میسازند که آن هم باعث میشه راحت تر چربی بسوزانند و به اندامی متناسب برسند.
همچنین مردها قدرت بیشتری از زنها دارند و فشار بیشتر را سریعتر میتوانند تحمل کنند.این به این معنا نیست که زنان نمیتوانند بدن فیت و رو فرم داشته باشند، بلکه به این معناست که خانم ها احتیاج به برنامه دقیق و طولانی مدتی برای اهداف فیتنس یا بدنسازی خود دارند خود دارند. این برنامه فیتنس باید با قدرت بدنیشان متناسب باشد و هرگز به فکر رقابت با یک رقیب مرد در فیتنس و یا حتی بدنسازی نباشند.
مردان بهطور میانگین میتوانند با اجراء تمرینات با شدت بر روی اکثر عضلات بدنشان حدود ۳۰۰ درصد بر قدرتشان قبل از رسیدن به حداکثر استعدادشان بیفزایند. در صورتیکه زنان در شرایط مساوی تنها قادر هستند حدوداً ۲۰۰ درصد بر قدرتشان بیفزایند. اساسیترین دلیل فیزیولوژیکی که چرا زنان به لحاظ ژنتیکی از استعداد کمتری برخوردار هستند بیشتر مربوط میشود به سلولهای عضلانی و هورمونی آنها.
عضلانی شدن بدن مردان به علت وجود هورمون تستترون در بدن آنهاست که هرقدر میزان تمرینات شدید بدنی را افزایش دهند میزان ترشح وتولید این هورمون در بدنشان افزایش یافته در نتیجه بدنشان عضلانی تر و خشن تر می شود اما در بدن زن مقدار این هورمون فوق العاده کم است و افزایش فعالیت بدن تاثیر خاصی بر روی میزان ترشح این هورمون در بدن ندارد . در نتیجه در صورتی که قرص ها و مواد تزریقی حاوی تستترن مصرف نشود { مثل کاری که زنان بدنساز حرفه ای انجام می دهند یعنی تزریق تستترن به بدن } ما به هیچ وجه شاهد بدنی با فرمت مردانه نخواهیم بود بلکه تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی های دور عضلات است که خود از افتادگی عضله جلوگیری کرده و فورمت منسجم , محکم و استیل فوق العاده دخترانه و منسجمی را به فرد می دهد .
در دنیای واقعی خیلی از زنها (مثل مردها) بیشتر از اینکه به سلامتیشان ارزش قائل شوند به ظاهرشان ارزش قائل میشوند. البته بیشتر اینگونه افراد دیر یا زود عواقب ناخوشایند این نوع رویکرد را تجربه خواهند کرد. اجراء تمرینات ورزشی و رژیم غذائی صحیح هر دو مزایائی را برای فرد به همراه دارند که در نوع خود منحصربهفرد میباشند. به همین ترتیب تلاش در جهت بهتر بهنظر رسیدن همزمان سطح سلامتی و تندرستی را نیز ارتقاء میدهد و نهایتاً فرد با یک تیر دو نشان را میزند و در درازمدت حس شادی و شعف حاصله از داشتن یک فیزیک بدنی سالم میتواند نقش بسیار زیادی در ارتقاء تندرستی و سالم زیستن فرد ایفا کند.
تنها نکتهای که متذکر شدن آن لازم بهنظر میرسد نادیده گرفتن این حقیقت میباشد که افراد به لحاظ فیزیکی با هم دو برابر نیستند و به همین خاطر سعی نکنید تنها با کپی کردن و اجراء تمرینات بیش از حد برای رسیدن به یک فیزیک بدنی سوپر مدل باعث صدمه دیدگی و افسردگی خود شوید. وضعیت خود را در نظر بگیرید و با شرایط و امکانات موجود خود را برای رسیدن به هدفتان تجهیز نمائید و مطمئن باشید که با صبر و پشتکار به نتایج قابل توجهی دست خواهید یافت.
نظرات (0)