10 توصیه برای بدنسازی در ماه رمضان

10 توصیه برای بدنسازی در ماه رمضان

بدنسازی در ماه رمضان

با استفاده از نکات غذایی و تمرینی زیر دلیلی‌ وجود ندارد که بدن سازان نتوانند در ماه مبارک رمضان به افزایش قدرت، چربی‌ سوزی و عضله‌ سازی خود ادامه ندهند.

1-توصیه اول

ورزشکاران در روزهای عادی ممکن است روزی 1 تا 2 مرتبه به مدت 2 ساعت فعالیت هوازی انجام داده و هفته‌ای 3 مرتبه نیز تمرینات قدرتی انجام دهند، اما در ماه مبارک رمضان توصیه می‌شود فعالیت‌های هوازی را به یک نوبت ( پس از افطار )‌ کاهش داده و تمرینات قدرتی را نیز حداقل 2 مرتبه در هفته انجام دهند.

2-توصیه دوم

 بهترین زمان تمرین کمی بعد از اذن صبح میباشد که بدنتان به خوبی اب رسانی و تغذیه رسانی شده است و یا توصیه می گردد که ورزشکاران تمرینات‌شان را بعد از افطار انجام دهند، چرا که فعالیت‌های ورزشی قبل از افطار، آنها را دچار تنش و خستگی می‌کند.

3-توصیه سوم

 به جای تمرینات هوازی از پیاده روی آرام و یا تمرینات اینتروال استفاده کنید.با انجام ۱۰ دقیقه تمرینات اینتروال پر فشار شما میتوانید از تمام مزایای قلبی عروقی و افزایش سرعت متابولیسم با کمترین میزان عرق کردن بهره ببرید.

4-توصیه چهارم

 لازم است افراد در ماه مبارک رمضان سطح ورزش را از نظر شدت و مدت کاهش دهند، اگر فردی قبلا با شدت زیادی ورزش می‌کرده و آمادگی خوبی دارد در این ایام سطح ورزش را به شدت متوسط تقلیل دهد تا از خستگی بیش از حد بدن جلوگیری شود.

5-توصیه پنجم

 تعداد ست های تمرنی خود را به 10 الی 6 مرتبه کاهش دهید.

 6-توصیه ششم

 سعی کنید نوشیدنی ها و مکمل های حاوی کافئین رو از برنامه روزانه حذف کنید تا باعث کاهش میزان آب بدن نشود.

7-توصیه هفتم

 در هر دو وعده سحری و افطار بنا به نیاز بدن و نه بیشتر از پروتئین در ارزشهای غذایی استفاده کنید و اگر قصد مصرف مکمل پروتئینه دارید کازئین نوع بسیار مناسبی برای وعده سحری خواهد بود.

8-توصیه هشتم

 وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.

9-توصیه نهم

 برای اینکه در طول روز کمتر تشنه شوید بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از کربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده کنید. این مواد سبب می شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود.

10-توصیه دهم

 برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سویس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنید

 

 

     

    نظرات (0)

    هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

    نظر خود را اضافه کنید.

    ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
    پیوست ها (0 / 3)
    مکان خود را به اشتراک بگذارید
    0
    به اشتراک بزار